web
analytics
Rezervă Cameră

Cazare Vama Veche - CAMERE

Cazare Vama Veche - Hotelul Victory dispune de 28 camere duble/twin, o cameră Family Room și două apartamente. Camerele au balcon cu vedere la mare, TV cu ecran plat și canale prin cablu, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea veți beneficia de internet Wireless gratuit, aer condiționat și minibar.
Check-in-ul se poate face între orele 14.00 - 18.00, iar check-out-ul între orele 07.00 - 12.00.

Aflați mai multe detalii legate de dotările fiecarui tip de camera, accesând paginile dedicate.

 
 • Cameră Dublă / Twin Hotel Vama Veche

  Camera Dublă / Twin

  Hotelul dispune de 28 astfel de camere, toate avánd balcon și baie proprie, vedere frontală la Marea Neagră precum si alte dotări. Accesați pagina dedicată pentru mai multe informații […]

   
 • Hotel Victory Vama Veche - Family Room

  Family Room

  Family Room este formată din două camere de tip Dublă / Twin, ce au la mijloc o ușă de legătură prin care se poate face trecerea dintr-o cameră in alta. O să beneficiați de aceleași dotări ca in cazul unei camere Duble/Twin, pentru fiecare din cele două camere. Mai multe detalii accesând pagina dedicată.

   
 • Hotel Victory Vama Veche - Apartament

  Apartament hotel Vama Veche

  Hotelul are două apartamente, formate dintr-un living spațios și dormitor. Baia proprie și balconul cu vedere la Marea Neagră nu lipsesc nici la apartament. Pentru a vedea toate dotările și mai multe informații, accesați pagina dedicată.

   
 

Împarte cu prietenii 
 

Oferte / Evenimente

în cadrul complexului turistic Victory - Vama Veche, se pot organiza evenimente cum ar fi: mese festive, nunți, botezuri, aniversări. Luați legatura telefonic direct cu noi pentru rezervări.